ТИП НА ПРЕТПЛАТИ

Цена на услуги кои ги нуди kadevecer.online. Планови скроени да би ги исполниле сите ваши потреби.

 • Основен
 • 3,499.00 денари / месец
 • 2 настани неделно
 • Информации за локалот
 • Галерија слики од претходни забави
 • 2 недели бесплатно
 • Премиум популарно
 • 9,499.00 денари / месец
 • се од основниот пакет
 • споделување на инстаграм неколку дена пред настанот
 • 4 настани неделно
 • сликички за настаните
 • Претплати се 🔥
 • Платинум
 • 11,499.00 денари / месец
 • се од премиум пакетот
 • спонзорирани настани на веб-страната
 • сликички за сите настани во локалот
 • постови на инстаграм
 • стори на инстаграм
 • Претплати се
 • Услуги
 • Објава на настан: 599.00 денари
 • Спонзорирање настан: 899.00 денари
 • Припрема на слика: 699.00 денари
 • Статија на веб-сајтот за вашиот локал и споделување на социјални мрежи: 1,399.00 денари

целосната понуда можете да ја превземете тука

Reservations with Kadevecer.Online? 🌟