Omnia Night Club
Omnia Night Club - OMNIA Night Club - Ohrid
0 followers

Omnia Night Club

CLUB

+38975334777

Review:


No vouchers

OMNIA Night Club - Ohrid

Current Month

Information

Адреса: Partizanska 2, Ohrid 6000

Плаќање со картичка: Yes

Паркинг: Yes

Пристап за инвалидска количка: No

Капацитет:

Пушење: Yes

Вработување: No

Reservations with Kadevecer.Online? 🌟