Петок 14.06 ви ја најавуваме нашата млада и талентирана 🔥 BARBARA POPOVIC 🔥 на проверено одлична забава со многубројни хитови! Резервирајте си го вашето место на време! 📞Информации и резервации на 073830830 📍 Gradski Park

Šako Polumenta Šako Polumenta

Club Central Park

Reservations with Kadevecer.Online? 🌟