Places

Ragusa 360 | Rooftop - Ragusa 360 | Rooftop

RESTAURANT

Ragusa 360 | Rooftop

Ragusa 360 | Rooftop

+38975398919, +38970282111

Review:

More

RESTAURANT

Ederra Rooftop

Ederra Rooftop

+38978835636

Review:

More
Ragusa 919 - Ragusa 919 | Skopje - Weddings & Events

RESTAURANT

Ragusa 919

Ragusa 919 | Skopje - Weddings & Events

+38975423456, +38922443919

Review:

More
Kalabalak Park - Kalabalak Park & Apartments

RESTAURANT

Kalabalak Park

Kalabalak Park & Apartments

+38971822823

Review:

More

RESTAURANT

Golden Rose Cafe & Restaurant

Golden Rose Cafe & Restaurant

+38972311066, +38978570470

Review:

More
Good Fellas - Да се познава уметност на комбинирање на храна и пијалак значи да се доведе искуството на уживање на едно повисоко ниво.

RESTAURANT

Good Fellas

Да се познава уметност на комбинирање на храна и пијалак значи да се доведе искуството на уживање на едно повисоко ниво.

+38973333209

Review:

More

RESTAURANT

Restaurant „Park“

Restaurant „Park“

+38972226123

Review:

More
Lyra Restaurant - Гостилница Лира – веќе 21 година во скопската угостителска понуда.
Стандард за нешто што зрачи со македонски традиционален амбиент во една стилизирана форма.
Стилизираноста на традиционалното е посебноста и душата на оваа куќа.
Храната, амбиентот, услугата и музиката (секоја вечер-оркестар на народни инструменти) се комплетното доживување овде.
Храната и специјалитетите – во склад со амбиентот.
Бесплатен бежичен интернет.
Restaurant Lira – 21
years part of the catering offer in Skopje.
A standard for what radiates with Macedonian traditional ambience in one stylized form. The style of the traditional is the uniqueness and the soul of this eating house.
The food, ambience, service and music (every night – orchestra with folk instruments) are a complete experience.
The food and the specialties are in harmony with the ambience.

RESTAURANT

Lyra Restaurant

Гостилница Лира – веќе 21 година во скопската угостителска понуда. Стандард за нешто што зрачи со македонски традици...

023083020

Review:

More
Rabotnicki - Ресторан со најдобра храна во Скопје. Изберете од нашето мени и уживајте во вашите посебни моменти во Градскиот парк.

RESTAURANT

Rabotnicki

Ресторан со најдобра храна во Скопје. Изберете од нашето мени и уживајте во вашите посебни моменти во Градскиот парк.

+38978221325

Review:

More
Gold Felicia - Голд Фелициа - Казино | Ресторан | Кабаре | Хотел

RESTAURANT

Gold Felicia

Голд Фелициа - Казино | Ресторан | Кабаре | Хотел

+38975316974

Review:

More
Одисеја - Ресторан Одисеја - Скопје. Уживање во одличен амбиент и прекрасна храна.

RESTAURANT

Одисеја

Ресторан Одисеја - Скопје. Уживање во одличен амбиент и прекрасна храна.

+38976210032, 022440660

Review:

More
Forza Wine Bar - Forza Wine Bar & Restaurant

RESTAURANT

Forza Wine Bar

Forza Wine Bar & Restaurant

+38978445068

Review:

More
Senor Truco - Food and cocktails inspired by Mexico 🇲🇽🌮🍸

RESTAURANT

Senor Truco

Food and cocktails inspired by Mexico 🇲🇽🌮🍸

+38971321231

Review:

More
Rozenberg Restaurant - Restaurant Rozenberg

RESTAURANT

Rozenberg Restaurant

Restaurant Rozenberg

+38977764171

Review:

More
Restoran Iv - Ресторан ИВ, Кисела Вода - Рампа 📍

RESTAURANT

Restoran Iv

Ресторан ИВ, Кисела Вода - Рампа 📍

+38970285757

Review:

More

Reservations with Kadevecer.Online? 🌟