Places

CLUB

Epic Club

Epic Club Skopje

+38971250085

Review:

More
Rebel Ohrid - Rebel Ohrid

CLUB

Rebel Ohrid

Rebel Ohrid

+38979230912

Review:

More
Rock'n'Rolla Club - Rock'n'Rolla is Rock Night Club, that offers fun with live music/gigs. For everyone that enjoy rock/metal/punk music, is a perfect place to be.
Rock'n'Rolla is place where you can be comfortable, has pleasant and friendly employees.
Our agenda and concept is to attract people that enjoy rock, metal and punk music, all covered with more brands of Macedonian beer and wine.
For those about to rock, we salute you!

Rock'n'Rolla е Rock Night Club, што нуди забава со жива музика/свирки. За сите кои уживаат во рок/метал/панк музиката, Rock'n'Rolla е совршено место да се биде.
Rock'n'Rolla е клуб што нуди забава до раните утрински часови.
Нашата агенда и концепт е да привлечеме луѓе кои уживаат во рок, метал и панк музиката. 
Rock'n'Rolla располага со повеќе брендови на македонско пиво и вино.

CLUB

Rock'n'Rolla Club

Rock'n'Rolla is Rock Night Club, that offers fun with live music/gigs. For everyone that enjoy rock/metal/punk music,...

Review:

More

CLUB

Opium Night Club

Opium Night Club

+38976884884

Review:

More
Hangar Night Club - Hangar Night Club - Охрид

CLUB

Hangar Night Club

Hangar Night Club - Охрид

+38974246666

Review:

More
Avatar Night Club - Night Club Avatar

CLUB

Avatar Night Club

Night Club Avatar

+38971256999

Review:

More
Musandra - Musandra Summer Club - Skopje

CLUB

Musandra

Musandra Summer Club - Skopje

+38971250085

Review:

More
Mezzo Club - Club Mezzo

CLUB

Mezzo Club

Club Mezzo

+38978464271, +38971319101

Review:

More

CLUB

Club Central Park

Club Central Park Skopje

+38970289289, +38971233433

Review:

More
Zivot e Cirkuz - Zivot e Cirkuz

CLUB

Zivot e Cirkuz

Zivot e Cirkuz

+38970287733, +38972251715

Review:

More
Stanica 26 - Club “Stanica 26”

CLUB

Stanica 26

Club “Stanica 26”

Review:

More
Minus Eden - Minus Eden

CLUB

Minus Eden

Minus Eden

Review:

More
Garden Club - Гарден Клуб Куманово е нов летен клуб кој што ги поместува границите на ноќниот живот во Куманово. Место каде што ќе настапуваат најактуелните балкански изведувачи. Ви гарантираме незаборавна сезона преполна со изненадувања и добра атмосфера.

CLUB

Garden Club

Гарден Клуб Куманово е нов летен клуб кој што ги поместува границите на ноќниот живот во Куманово. Место каде што ќе ...

+38976920345

Review:

More
Havana Summer Club - Havana Summer Club, your everyday club.

CLUB

Havana Summer Club

Havana Summer Club, your everyday club.

Review:

More
INclusive Disco - INclusive Disco - Ohrid

CLUB

INclusive Disco

INclusive Disco - Ohrid

+38971232808

Review:

More

Reservations with Kadevecer.Online? 🌟