Places

Loznica Nacionalna Kafana - ЛОЗНИЦА Национална кафана и винарија е урбано свратилиште за гурмани, боеми и хедонисти во центарот на Скопје.

TAVERN

Loznica Nacionalna Kafana

ЛОЗНИЦА Национална кафана и винарија е урбано свратилиште за гурмани, боеми и хедонисти во центарот на Скопје.

+38970617749

Review:

More
Juzna Pruga - Kafana Juzna Pruga

TAVERN

Juzna Pruga

Kafana Juzna Pruga

+38970411339, +38973844444

Review:

More
Mal Altan - Mal Altan

TAVERN

Mal Altan

Mal Altan

+38970312261, +38923222588

Review:

More
Kafana "Kafana" - Kafana “Kafana” - Ilinden

TAVERN

Kafana "Kafana"

Kafana “Kafana” - Ilinden

+38970378378

Review:

More

Reservations with Kadevecer.Online? 🌟